• Informations/Contact [EN]

Postanite PRIJATELJ MUZEJA u NOĆI MUZEJA 2015!

banner_roll_up-3

Učlanite se u Klub prijatelja Muzeja grada Splita  tijekom Noći muzeja 2015 godine!

Prijavom u okviru Noći muzeja članarina za tekuću godinu biti će besplatna.

Učlanite se u Klub prijatelja Muzeja grada Splita i tijekom cijele godine koristite pogodnosti koje Vam donosi članstvo u Klubu prijatelja Muzeja grada Splita.

Muzej je posvećen prikupljanju, očuvanju i prezentiranju kulturne i povijesne baštine s područja Splita od prapovijesti do danas. Od siječnja 2015. godine Muzej nudi i članstvo u Klubu prijatelja Muzeja grada Splita. Članstvom u Klubu potpomažete rad Muzeja grada Splita, a prihod od članarina biti će iskorišten strogo namjenski, za pripremu novih izložbi, promociju programa, otkup građe, organizaciju pedagoških radionica, restauraciju građe i slično.

Učlanjenjem u Klub, stječu se mnoge pogodnosti: od popusta na ulaznice i muzejska izdanja, do mogućnosti da se nekim događajima i izložbama prisustvuje prije službenog otvorenja. Članska iskaznica korisniku omogućava besplatni posjet muzejskim stalnim postavima i izložbama.

 

Za članstvo u Klubu dobivaju se posebne pogodnosti:

Djeca, učenici, studenti i umirovljenici tijekom godine imaju besplatan ulaz u stalni postav Muzeja i na muzejske izložbe te besplatno prisustvovanje određenim radionicama, tematskim predavanjima i ostalim programima o čemu će biti obaviješteni putem maila.
Građani tijekom godine imaju besplatan ulaz u stalni postav muzeja i na muzejske izložbe te 20% popusta na kupnju muzejskih publikacija, suvenira, majica i drugo. Ovaj popust se ne obračunava na već snižene iznose cijena.
Pravne osobe imaju godišnju besplatnu ulaznicu u stalni muzejski postav i muzejske izložbe za sebe i svoje poslovne partnere.
Sukladno Pravilniku Kluba prijatelja Muzeja grada Splita svi članovi dobivaju člansku iskaznicu i mjesečne novosti o radu i programu Muzeja elektronskom poštom.

Pristupnicu za članstvo u Klubu prijatelja Muzeja grada Splita možete preuzeti ovdje:

Klub prijatelja Muzeja grada Splita-PRISTUPNICA.

Pravilnik KPMGS

Ispunjenu pristupnicu vratite osobno, poštom ili elektronskom poštom na e-mail: daniela.jelicic@mgst.net.