• Informations/Contact [EN]

Vijesti

 • 7. MAGfestival – međunarodni festival komorne glazbe (27. kolovoza – 4. rujna 2016. g.)

   

  MAGfestival, međunarodni festival komorne glazbe, ove će se godine održati po sedmi puta u organizaciji Udruge mladih akademskih glazbenika (MAG) i Muzeja grada Splita. Pokrovitelji ovogodišnjeg izdanja ovog iznimnog kulturno umjetničkog događaja, koji se već tradicionalno održava u jedinstvenom prostoru Muzeja grada Splita, su Predsjednica RH Kolinda Grabar – Kitarović, Ministarstvo kulture RH, Grad Split, ... nastavite čitati

 • Otvorenje JUGOISTOČNE DIOKLECIJANOVE KULE Jugoistočna Dioklecijanova kula

  Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na otvorenje JUGOISTOČNE DIOKLECIJANOVE KULE (1. faza) u ponedjeljak, 04. srpnja 2016. godine s početkom u 21,00 sat.

   

   

  Nadamo se da ćete biti u mogućnosti svojim prisustvom uveličati ovaj lijepi događaj.

   

  Veselimo se Vašem dolasku!

  nastavite čitati
 • Dramska premijera JUDITE Muzej grada Splita

  Pozivamo Vas da nam se u utorak, 05. srpnja 2016. godine s početkom u 21,00 sat pridružite u dvoru Muzeja grada Splita na dramsku premijeru Judite, Marka Marulića.

  Izvedbu će realizirati studenti 3. godine Odsjeka glume, Umjetničke akademije u Splitu, pod mentorstvom Brune Bebić, doc.art. i stručne suradnice Andree Mladinić.

  Veselimo se Vašem dolasku!

  nastavite čitati
 • POSTANI ANTROPOLOG NA JEDAN DAN AntropologSve

  Pozivamo Vas da nam se pridružite na premijernoj promociji radionice „BUDI ANTROPOLOG NA JEDAN DAN“ koja će se održati 16. lipnja 2016. godine s početkom u 12,00 sati na sjevernoj lođi Muzeja grada Splita (Papalićeva 1).

  Dođite, sudjelujte u muzejskoj radionici, zabavite se i naučite nešto novo.

  Ova edukativna radionica Muzeja grada Splita ostvarena je u suradnji ... nastavite čitati

 • U POTRAZI ZA BLAGOM CARA DIOKLECIJANA S INDIJANOM JONES I LAROM CROFT U potrazi za blagom cara Dioklecijana-------------------

  Dođite, sudjelujte u najuzbudljivijoj radionici na svijetu – budite dio tima Indiane Jonesa i Lare Croft… PRONAĐITE BLAGO CARA DIOKLECIJANA!

  Opskrbite se putovnicom kroz prošlost i krenite u najuzbudljiviju avanturu na svijetu.

  Krećemo 18. svibnja točno u podne…

   

  Radujemo se Vašem dolasku!

   

   

  nastavite čitati