• Informations/Contact [EN]

Vijesti

 • Izložba Jagode Buić J. Buić - web

  Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na otvorenje izložbe Jagode Buić, naše međunarodno priznate i višestruko nagrađivane umjetnice.

  Otvorenje izložbe će se održati u ponedjeljak 13. veljače 2017. godine s početkom u 12:00 sati u Galeriji Dioklecijan na adresi Dioklecijanova bb. Izložba se organizira povodom dodjele godišnje Smojine nagrade autorici izložbe.

  Akademik Tonko Maroević o radovima Jagode Buić:

  „Razmjerno ... nastavite čitati

 • Program Muzeja grada Splita za Noć muzeja 27. siječnja 2017. godine sova 123

  Hrvatsko muzejsko društvo već jedanaest godina provodi manifestaciju Noć muzeja, koja je u potpunosti poprimila karakteristike nezaobilaznog kulturnog događaja. Muzej grada Splita je kulturna institucija koja, zajedno sa svojim sastavnicama Galerijom Vidović i Supstrukcijama Dioklecijanove palače, već godinama bilježi rekordnu posjećenost tijekom manifestacije Noć muzeja u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Ove godine će se Noć muzeja održati u ... nastavite čitati

 • Postani i ti dio tima Muzeja grada Splita u Noći muzeja!

  Pozivamo sve studente, posebice humanističkih znanosti, koji bi htjeli volontirati u našem muzeju tijekom manifestacije Noć muzeja u petak 27. siječnja 2017. godine, da nam se jave. Svi zainteresirani molimo pošaljite svoje podatke se na mail: muzej-grada-st@st.htnet.hr.

  nastavite čitati
 • Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2017. godinu  želi Vam Vaš Muzej grada Splita!

  kalendar-slika

  nastavite čitati
 • Juuu-huu! Praznici su, idemo u muzeje!

  Draga djeco, evo dolaze nam i najdraži praznici u godini! Muzej grada Splita za vas je pripremio nekoliko lijepih i zanimljivih radionica. U Muzeju možete otkriti koji su to bili božićni običaji u prošlim vremenima i koji su se zadržali do danas, a možete se još malo bolje upoznati i s našim starim carem ... nastavite čitati