• Informations/Contact [EN]

Vijesti

 • Obavijest za posjetitelje

  Obavještavamo Vas da će u razdoblju od 02. ožujka do 22. ožujka 2015. godine prostori stalnog postava Muzeja grada Splita na adresi Papalićeva 1 biti privremeno zatvoreni za posjetitelje zbog provođenja radova energetske učinkovitosti temeljem Projekta Grada Splita EX. PAOUS.

  Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju vezano za posjetu navedenom prostoru.

  Svi ostali prostori Muzeja grada Splita dostupni su za ... nastavite čitati

 • Postanite PRIJATELJ MUZEJA u NOĆI MUZEJA 2015! banner_roll_up-3

  Učlanite se u Klub prijatelja Muzeja grada Splita  tijekom Noći muzeja 2015 godine!

  Prijavom u okviru Noći muzeja članarina za tekuću godinu biti će besplatna.

  Učlanite se u Klub prijatelja Muzeja grada Splita i tijekom cijele godine koristite pogodnosti koje Vam donosi članstvo u Klubu prijatelja Muzeja grada Splita.

  Muzej je posvećen prikupljanju, očuvanju i prezentiranju kulturne ... nastavite čitati

 • Noć muzeja 2015. u Muzeju grada Splita noć muzeja 2015

  I ove godine pozivamo Vas na Noć muzeja 2015. uz bogat kulturno-zabavni program u Muzeju grada Splita (Papalićeva 1), Galeriji Emanuel Vidović (Poljana kraljice Jelene bb) i Podrumima Dioklecijanove palače.
  Uz posjet stalnom postavu i stručna vodstva u Muzeju grada Splita, Galeriji Emanuel Vidović i Podrumima Dioklecijanove palače, možete pogledati izložbe „Ante Verzotti – A propos Split” ... nastavite čitati

 • Individualne radionice za djecu u Muzeju grada Splita, Galeriji Emanuel Vidović i Podrumima Dioklecijanove palače juhu praznici

  Muzej grada Splita se i ove godine odazvao akciji u organizaciji Grada Splita “Juuu-huuu! Praznici su, idemo u muzeje!” koja će se održati u razdoblju zimskih praznika, a u okviru muzejske edukativne djelatnosti. Cilj akcije je omogućiti djeci i učenicima da na zabavan te kreativan način nauče nešto novo i zanimljivo o povijesti i kulturnoj ... nastavite čitati

 • Izložba “ANTE VERZOTTI – À propos Split” u Galeriji Emanuel Vidović Bez naslova

  Pozivamo Vas na na otvorenje izložbe “ANTE VERZOTTI – À propos Split” dana 24. prosinca 2014. godine u 11,00 sati u Galeriji Emanuel Vidović.
  Istoga dana u 12,00 sati obilježit će se i 144. godišnjica rođenja velikana hrvatskog slikarstva Emanuela Vidovića postavljanjem vijenca na njegovu rodnu kuću u Šperunu.

  O izložbi:
  Ante Verzotti rođen je 1942. ... nastavite čitati