• Informations/Contact [EN]

Vijesti

 • Promocija knjige Ante Duplančića “Život u Carskoj palači” ante duplančić

  Pozivamo Vas na promociju knjige Ante Duplančića “Život u Carskoj palači”.
  Promocija će se održati dana 17. prosinca 2014. godine u Svečanoj dvorani Papalićeve palače s početkom u 18,00 sati (Muzej grada Splita, Papalićeva 1).

  nastavite čitati
 • Promocija grafičko-pjesničke mape ZAOTOČENI Nikole Skokandića i Jakše Fiamenga OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Pozvamo Vas na promociju grafičko-pjesničke mape ZAOTOČENI Nikole Skokandića i Jakše Fiamenga.
  Promocija će se održati u srijedu, 3. prosinca 2014. godine s početkom u 19,00 sati u Galeriji Emanuel Vidović (Poljana kraljice Jelene bb).

  O grafičko-pjesničkoj mapi ZAOTOČENI:
  Blistati i biti
  Držeći u rukama grafičko-pjesničku mapu Zaotočeni koju su zajednički oblikovali Nikola
  Skokandić i Jakša ... nastavite čitati

 • Predstavljanje Projekta Muzeja grada Splita – “Djeca Splita, djeci Splita” 2

  Posebna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na predstavljanje Projekta “Djeca Splita, djeci Splita”, nastalog nakon višegodišnje suradnje Muzeja grada Splita i Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju iz Splita.

  Predstavljanje će se održati u srijedu, 26. studenoga 2014. godine u 11,00 sati u Svečanoj dvorani Muzeja grada Splita(Papalićeva 1).

  Sudionicima Projekta i posjetiteljima obratiti ... nastavite čitati

 • Izložba 35. godina Mediteranskih igara Split 35. godina MIS-a11111

  U organizaciji Muzeja grada Splita i Muzeja sporta Split, dana 29. listopada 2014. godine s početkom u 18,00 sati, u Galeriji Muzeja grada Splita (Dioklecijanova bb) otvorena je izložba 35. godina Mediteranskih igara Splita. Ujedno se u Svečanoj dvorani Papalićeve palače održalo i prigodno predstavljanje povodom obljetnice Mediteranskih igara Split. Uz slobodan ulaz za sve ... nastavite čitati

 • Vidovićeva izložba „Interijeri splitske katedrale Sv. Duje“ u Salonu Galić gev

  Dana 13. rujna 2014. godine u 19 sati, održano je svečano otvaranje Vidovićeve izložbe „Interijeri splitske katedrale Sv. Duje“ u Salonu Galić (Marmontova ulica u Splitu). Priređeno je ponovno javno otvaranje Vidovićeve izložbe „Interijeri splitske katedrale Sv. Duje“, koju je Vidović predstavio Splićanima početkom ožujka 1941. godine. Izložba je izazvala veliko zanimanje publike i stručne ... nastavite čitati