• Informations/Contact [EN]

Vijesti

 • OTVORENJE IZLOŽBE “SPLIT I PRVI SVJETSKI RAT” – Izložba iz fundusa Muzeja grada Splita Split i 1. svjetski rat

  Muzej grada Splita Vas poziva na otvorenje izložbe “SPLIT I PRVI SVJETSKI RAT” – izložba iz fundusa Muzeja grada Splita, koja će se otvoriti dana 15. rujna 2015. godine s početkom u 20,00 sati u prostoru Galerije Muzeja grada Splita (Dioklecijanova bb).

  Izložba će se održavati u razdoblju od 15. rujna do 15. listopada 2015. godine. ... nastavite čitati

 • SREDNJEVJEKOVNI OPHOD – Otvaranje noćnog razgleda

  Poštovani,

  čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da u petak, 28. kolovoza 2015. godine s početkom u 21,30 sati nazočite svečanosti otvaranja, NOĆNOG OBILASKA za javnost srednjevjekovnog ophoda iznad sjevernih perimetralnih zidina Dioklecijanove palače.

  Ovo je poklon Muzeja grada Splita i Gradonačelnika grada Splita, gospodina Ive Baldasara svim sugrađanima prilikom ovogodišnjih Dana Dioklecijana.

  Čini se kako je ... nastavite čitati

 • Otvorenje 6. MAG festivala, međunarodnog festivala komorne glazbe MAG festival 2015

  Dragi prijatelji glazbe i umjetnosti,

  pred Vama i nama je šesti po redu MAGfestival, međunarodni festival komorne glazbe. Velika nam je čast i zadovoljstvo što je naš i Vaš MAGfestival, koji je već odavno prerastao okvire manifestacije lokalnog značaja, od ove godine dobio priznanje i na europskoj razini – od strane Europskog festivalskog udruženja MAGfestivalu je ... nastavite čitati

 • Otvorenje izložbe “MUZIKALIJE – iz fundusa Muzeja grada Splita” Muzikalije

  Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da u srijedu, 24. lipnja 2015. godine u 20,00 sati, u Gotičkoj dvorani Muzeja grada Splita, Papalićeva 1, svojim prisustvom uveličate otvorenje izložbe Muzikalije – iz fundusa Muzeja grada Splita. U sklopu prigodnog programa biti će izvedene neke od skladbi iz fundusa Muzeja grada Splita.

  Organizator izložbe je Muzej ... nastavite čitati

 • Otvorenje izložbe ZNAČAJNI UMJETNICI IZ ZBIRKE JARAK GRADSKOG MUZEJA U VARAŽDINU web

  Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da svojim prisustvom uveličate otvorenje izložbe ZNAČAJNI UMJETNICI IZ ZBIRKE JARAK GRADSKOG MUZEJA U VARAŽDINU dana 17. lipnja (srijeda) 2015. godine u 12,00 sati u Galeriji Emanuel Vidović, Poljana kraljice Jelene bb.

  Organizatori izložbe koja će biti postavljena od 17. lipnja do 12. kolovoza 2015. godine su Muzej grada ... nastavite čitati