• Informations/Contact [EN]

Vijesti

 • Postanite PRIJATELJ MUZEJA u NOĆI MUZEJA 2015! banner_roll_up-3

  Učlanite se u Klub prijatelja Muzeja grada Splita  tijekom Noći muzeja 2015 godine!

  Prijavom u okviru Noći muzeja članarina za tekuću godinu biti će besplatna.

  Učlanite se u Klub prijatelja Muzeja grada Splita i tijekom cijele godine koristite pogodnosti koje Vam donosi članstvo u Klubu prijatelja Muzeja grada Splita.

  Muzej je posvećen prikupljanju, očuvanju i prezentiranju kulturne ... nastavite čitati

 • Noć muzeja 2015. u Muzeju grada Splita noć muzeja 2015

  I ove godine pozivamo Vas na Noć muzeja 2015. uz bogat kulturno-zabavni program u Muzeju grada Splita (Papalićeva 1), Galeriji Emanuel Vidović (Poljana kraljice Jelene bb) i Podrumima Dioklecijanove palače.
  Uz posjet stalnom postavu i stručna vodstva u Muzeju grada Splita, Galeriji Emanuel Vidović i Podrumima Dioklecijanove palače, možete pogledati izložbe „Ante Verzotti – A propos Split” ... nastavite čitati

 • Individualne radionice za djecu u Muzeju grada Splita, Galeriji Emanuel Vidović i Podrumima Dioklecijanove palače juhu praznici

  Muzej grada Splita se i ove godine odazvao akciji u organizaciji Grada Splita “Juuu-huuu! Praznici su, idemo u muzeje!” koja će se održati u razdoblju zimskih praznika, a u okviru muzejske edukativne djelatnosti. Cilj akcije je omogućiti djeci i učenicima da na zabavan te kreativan način nauče nešto novo i zanimljivo o povijesti i kulturnoj ... nastavite čitati

 • Izložba “ANTE VERZOTTI – À propos Split” u Galeriji Emanuel Vidović Bez naslova

  Pozivamo Vas na na otvorenje izložbe “ANTE VERZOTTI – À propos Split” dana 24. prosinca 2014. godine u 11,00 sati u Galeriji Emanuel Vidović.
  Istoga dana u 12,00 sati obilježit će se i 144. godišnjica rođenja velikana hrvatskog slikarstva Emanuela Vidovića postavljanjem vijenca na njegovu rodnu kuću u Šperunu.

  O izložbi:
  Ante Verzotti rođen je 1942. ... nastavite čitati

 • Promocija knjige Ante Duplančića “Život u Carskoj palači” ante duplančić

  Pozivamo Vas na promociju knjige Ante Duplančića “Život u Carskoj palači”.
  Promocija će se održati dana 17. prosinca 2014. godine u Svečanoj dvorani Papalićeve palače s početkom u 18,00 sati (Muzej grada Splita, Papalićeva 1).

  nastavite čitati