• Informations/Contact [EN]

Vijesti

 • Otvorena izložba „Emanuel Vidović – iz fundusa Galerije Emanuel Vidović u Splitu“ Iz venecijanske luke, oko 1897.

  Utorak, 9. rujna 2014. u Galeriji Prica u Samoboru otvorena izložba „Emanuel Vidović – iz fundusa Galerije Emanuel Vidović u Splitu“.

  Izložba će biti otvorena do 19. listopada 2014. u Galeriji Prica, Trg Matice hrvatske 6, Samobor.
  Autorica izložbe: Nela Žižić, viša kustosica Muzeja grada Splita.

  Izložba je nastala u suradnji Galerije Prica iz Samobora i Muzeja ... nastavite čitati

 • Idemo istraživati carske podrume!!! radionica carski podrumi

  Dragi naši mali istraživači pozivamo Vas da nam se pridružite u uzbudljivoj istraživačkoj avanturi podzemnih prostorija Dioklecijanove palače. Bit će poučno i zabavno – zajedno ćemo prošetati carskim podrumskim prostorijama i saznati sve o nastanku Palače i grada Splita te pronaći brojne tajne znakove carevih graditelja.

  U muzejskoj radionici, koja slijedi nakon obilaska carskih prostorija, crtat ... nastavite čitati

 • 5. MAG festival – Međunarodni festival komorne glazbe u Muzeju grada Splita 5. mag poster

  Dana 28. kolovoza 2014. godine s početkom u 20.30 sati u Svečanoj dvorani Papalićeve palače Muzeja grada Splita započinje 5. MAG festival, Međunarodni festival komorne glazbe.

  Festival se održava od 28. kolovoza do 6. rujna 2014. godine pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr. sc. Ive Josipovića u organizaciji Muzeja grada Splita i Udruge mladih akademskih ... nastavite čitati

 • Izložba slovenskog umjetnika Aleksandra Brezlana brezlan

  Dana 01. rujna 2014. godine u Galeriji Muzeja grada Splita (Dioklecijanova bb) otvorit će se izložba slovenskog akademskog umjetnika Aleksandra Brezlana.

  Izložba će se održati u razdbolju od 01. do 21. rujna 2014. godine.

  Aleksander Brezlan se u svom dugogodišnjem umjetničkom radu bavi crtežom, slikarstvom, grafikom, instalacijama i dizajnom. ... nastavite čitati

 • Otvorenje izložbe Zlatko Prica – izbor djela iz fundusa Galerije Prica u Samoboru Zlatko Prica plakat izloĹľbe4

  U četvrtak, 10. srpnja 2014. u 19,30 sati, u Galeriji Emanuel Vidović na Poljani kraljice Jelene b.b. u Splitu otvorit će se izložba Zlatko Prica – izbor djela iz fundusa Galerije Prica u Samoboru.
  Organizatori izložbe koja će biti postavljena od 10. srpnja do 3 rujna 2014. godine su Muzej grada Splita i Galerija Prica, ... nastavite čitati