• Informations/Contact [EN]

Vijesti

 • Muzejske radionice mia pdkk

  Program „Umjetnost u centru“ će se odvijati od 15.11.2017.godine do 31.03.2018. godine u prizemlju Jugoistočne kule Dioklecijanove palače u suradnji Muzeja grada Splita i Udruge Kultura iz Splita. Mjesto na radionicama možete rezervirati putem telefona 095/ 22 33 446 ili na recepciji Muzeja grada Splita.

   

  nastavite čitati
 • Izložba Od rokokoa do secesije – odijevanje i modni pribor – izbor iz fundusa Muzeja grada Splita slika izložbe.._dpk

  Nakon više od dva desetljeća od zadnje izložbe na kojoj su izlagani predmeti iz zbirke tekstila Muzeja grada Splita, pred nama je nova izložba koja govori o kulturi odijevanja u Splitu i okolici od prve polovice 18. do početka 20. stoljeća. Izložba se sastoji od dvjestotinjak predmeta, od kojih je po prvi puta izloženo i ... nastavite čitati

 • IMG_6825

  Dana 04. prosinca 2017. godine uz prigodni filmić te obnovljena sjećanja u mirovinu smo ispratili našeg dugogodišnjeg kolegu, muzejskog savjetnika Gorana Borčića.

  nastavite čitati
 • MAG sezona 2017

  U sklopu MAG sezone 2017 godine održat će se koncert na klaviru jednog od najboljih mladih hrvatskih pijanista, našeg Splićanina, Zorana Velića. Koncert će se održati dana 02. prosinca 2017. godine s početkom u 12,00 sati u Gotičkoj dvorani Muzeja grada Splita.

   

  nastavite čitati
 • Okrugli stol na temu: Tko je bio Antonio Alberto Visetti?/

  U petak, 01. prosinca 2017. godine s početkom u 13,00 sati pozivamo Vas da prisustvujete Okruglom stolu na temu: Tko je bio Antonio Alberto Visetti?/ Kako se odnosimo prema Baštini ?/ Suvremene tendencije privlačenja publike u kulturne institucije (posebno djece i mladih) koji se održava u sklopu ... nastavite čitati