• Informations/Contact [EN]

Vijesti

 • Otvorenje izložbe „STOLNA KERAMIKA U DUBROVNIKU: Arheološki nalazi 14. – 17. stoljeća“ Pozivnica web11111

  Dragi posjetitelji,
  čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na otvorenje izložbe „STOLNA KERAMIKA U DUBROVNIKU: Arheološki nalazi 14. – 17. stoljeća“ u utorak, 24. studenoga 2015. godine u 12,00 sati (Galerija Dioklecijan u Dioklecijanovoj ulici). Organizatori izložbe koja će biti postavljena od 24. studenoga do 15. prosinca 2015. godine su Muzej grada Splita i ... nastavite čitati

 • Uskoro u Galeriji Emanuel Vidović Izložba SLOBODAN TOMIĆ – PERFORACIJE WEB slika

  Dragi posjetitelji,

  ovim putem Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate otvorenje multimedijalne izložbe PERFORACIJE autora Slobodana Tomića koja će se otvoriti u Galeriji Emanuel Vidović 3. studenoga 2015. godine s početkom u 19,00 sati. Kustosica izložbe je Nela Žižić, viša kustosica Muzeja grada Splita.

  Izložbu možete posjetiti od 3. studenoga do 18. prosinca 2015. godine. Ulaz na ... nastavite čitati

 • Izložba ”IIID Award” u Splitu pozivnica-----------

  Izložba će se otvoriti 2. listopada 2015. godine s početkom u 20,00 sati.

  Vrijeme održavanja izložbe: 2.10. – 13.10. 2015.

  Mjesto održavanja izložbe: Galerija Emanuel Vidović

  Internacionalni institut za informacijski dizajn (IIID) osnovan je 1986. godine kao neprofitna organizacija, s ciljem razvoja istraživanja i prakse za optimizaciju informacija i informacijskih sistema u ljudskoj svakodnevici, ... nastavite čitati

 • OTVORENJE IZLOŽBE “SPLIT I PRVI SVJETSKI RAT” – Izložba iz fundusa Muzeja grada Splita Split i 1. svjetski rat

  Muzej grada Splita Vas poziva na otvorenje izložbe “SPLIT I PRVI SVJETSKI RAT” – izložba iz fundusa Muzeja grada Splita, koja će se otvoriti dana 15. rujna 2015. godine s početkom u 20,00 sati u prostoru Galerije Muzeja grada Splita (Dioklecijanova bb).

  Izložba će se održavati u razdoblju od 15. rujna do 15. listopada 2015. godine. ... nastavite čitati

 • SREDNJEVJEKOVNI OPHOD – Otvaranje noćnog razgleda

  Poštovani,

  čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da u petak, 28. kolovoza 2015. godine s početkom u 21,30 sati nazočite svečanosti otvaranja, NOĆNOG OBILASKA za javnost srednjevjekovnog ophoda iznad sjevernih perimetralnih zidina Dioklecijanove palače.

  Ovo je poklon Muzeja grada Splita i Gradonačelnika grada Splita, gospodina Ive Baldasara svim sugrađanima prilikom ovogodišnjih Dana Dioklecijana.

  Čini se kako je ... nastavite čitati